Outsmarting Smart Cards

Promotie

11 april 2013 om 15:30 uur

in de Aula van de Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2, NijmegenStadsaanzicht Nijmegen De promotieplechtigheid wordt gehouden in de aula van de Radboud Universiteit, gelegen aan de Comeniuslaan 2 in Nijmegen. De plechtigheid begint om 15:30 en duurt tot ongeveer 16:45. Vervolgens is er aansluitend een receptie op dezelfde locatie.

Mocht u nu ook naar het feest om 21.00 uur willen komen, dan is het natuurlijk leuk om die tijd te overbruggen in de stad Nijmegen. En dat is prima te doen. Donderdag is het koopavond in Nijmegen en daarnaast zijn er ook nog een aantal leuke gelegenheden om te eten. De ligging aan de Waal geeft de stad een mooi aanzicht wanneer je de stad binnenkomt via de spoorbrug of de Waalbrug.

Restaurants in Nijmegen

Enkele gelegenheden die aan te raden zijn:
  • De Grut (Berg en Dalseweg 236). Goed menu.
  • Lef (Dommer van Poldersveldtweg 71). Een nieuw en populair restaurant.
  • Café Eten en Drinken (Groesbeeksedwarsweg 305). Goed eten voor lage prijzen, populair bij studenten. Doen niet aan reserveringen. Echt aan te raden.
  • De Waagh (Grote Markt 26). Hier kunt u natuurlijk ook eten in het restaurant op de begande grond. Het feest begint om 21:00 op de 1ste verdieping.